Nieuws

Hierbij het laatste nieuws over Ten Veen Tweewielers

Ontvang een Rituals giftset bij aankoop van een Cortina U5! Bij aanschaf van een Cortina E-U5 ontvang je tijdelijk ook een gratis accu-upgrade!

GRATIS ACCU-UPGRADE
Bij aankoop van een Cortina E-U5 ontvang je tussen 4 maart t/m 15 april 2017 tijdelijk een gratis accu-upgrade! Je ontvangt nu een 400 Wh accu voor de prijs van een 300 Wh accu. Een 500 Wh accu ontvang je nu voor de prijs van een 400 Wh accu. Zo bespaar je tot maar liefst €150,-! De korting wordt in de winkel berekend. 

RITUALS GIFTSET
Heb jij tussen 4 maart t/m 15 april 2017 een Cortina U5 of Cortina E-U5 aangeschaft? Vul dan hier je gegevens in en upload een scan of foto van je kassabon. Je kunt vervolgens kiezen uit een ‘The Rituals of Sakura’ of ‘The Ritual of Samurai’ giftset. Daarna wordt het cadeau naar je opgestuurd. Invullen kan tot uiterlijk 15 mei 2017. 

Nu verkrijgbaar SERVER lichtgewicht rollator.

De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht van 150kg.

De Server is eenvoudig in te klappen en blijft gesloten door het eenvoudige vergrendelingssysteem welke tevens dient als ergonomisch gevormd handvat waarmee de rollator opgepakt kan worden. Frame en zitting zijn getest op een maximale belasting van 150kg. Lichte en betrouwbare remmen.

De Server is verkrijgbaar in 3 maten - Small, Medium en Large. De handgrepen zijn soepel in hoogte te verstellen vanaf 60cm bij de lage tot 102cm voor de hoge versie. In verschillende kleuren verkrijgbaar. De Server is CE-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van EU voorschrift 93/42 EEC voor medische apperatuur.

Kom snel naar een van onze winkels voor een proefloop!

 

Wat heeft Cratos te bieden:

  1. Optimaal zitcomfort- in samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is een unieke zit ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een zit die optimaal comfort biedt.
  2. Individueel instelbare vering - Cratos is standaard uitgerust met een individueel instelbare vering. U stelt als berijder in wat u prettig vindt. Dit verbetert uw zitcomfort en de wegligging.
  3. Combinatiesleutel voor zowel accu als fiets - Voor het ontgrendelen van zowel de fiets als de accu kan dezelfde sleutel gebruikt worden.
  4. Speciale banden - De Big Ben-banden van Schwalbe leveren u naast een eigentijdse uitstraling uitstekend rijcomfort. De fiets rijdt hierdoor zelfs lichter!
  5. Lage instap (36 cm)
  6. Uitgerust met Shimano STEPS middenmotor - Cratos is als eerste in zijn klasse uitgerust met een middenmotor. Hierdoor is Cratos nog stabieler. 

PS Cratos is geschikt voor een grote groep mensen, onder meer door:

  • Belasting tot maar liefst 150 kg
  • De binnenbeenlengte varieert van 670 - 950 mm

Maak snel een afspraak in een van onze winkels om een vrijblijvende proefrit te maken!

 

Op 15 januari 2017 wordt de jaarljkse Ten Veen 2wielers Mountainbike-tocht wederom georganiseerd in samenwerking met SCO Oldeholtpade. Met afstanden van 30-50 en 70km belooft het weer een prachtige en zeer verassende tocht te worden.

"Samenwerken om er samen beter van te worden" dat is het motto van de samenwerking Ten Veen 2wielers en SCO. Zondag 15 januari 2017 worden er routes uitgezet van 30- 50- en 70km en het beloven alledrie prachtige en verassende routes te worden!

Dus zet in de agendag zondag 15 januari 2017 SCO/Ten Veen 2wielers mountainbike-tocht 

Winterbeurt Standaard  € 45,00
* Remmen afstellen
* Verlichting controleren
* Ketting onderhoud
* Wielen richten
* Versnelling afstellen
* Balhoofd stellen
* Binnen- en buitenkabels beschermen tegen vocht en kou
* Poetsbeurt
* Fiets bescheremn tegen winterse invloeden

Winterbeurt ATB/RACE  € 65,00
* Ketting onderhoud
* Cassette en voortandwielen schoonmaken
* Balhoofd de- en montage vet vervangen
* Trapas de- en montage vet vervangen
* Derailleurs schoonmaken/afstellen
* Hydraulische remmen ontluchten/verversen
* Derailleurkabels vervangen
* Stuurlint(race) vervangen
* Poetsbeurt
* Fiets beschermen tegen winterse invloeden

Bel 0561 451285 en maak snel een afspraak bij een van onze winkels!

Ook wij gaan op vakantie, natuurlijk gaan we niet allemaal tegelijk. Hieronder zie je wanneer welke winkel gesloten is.

Week 31 (30 juli -  7 augustus) Winkel Oldemarkt en Steenwijk gesloten, u kunt terecht in onze winkel un Wolvega.

Week 32 ( 8 augustus - 14 augustus) Winkel Wolvega gesloten, u kunt terecht in onze winkels in Oldemarkt en Steenwijk.

Vanaf week 33 zijn al onze winkels weer open.

Vrijdag 1 April jl. , in het voormalige ABN bankgebouw, is ons derde filiaal geopend! In deze winkel kunt u in een geweldige sfeer een mooie fiets en/of accessoire komen uitzoeken. Mooie fietsen van Sparta, KOGA, Batavus, Gazelle, Merida, Cube en Cortina en accessoires van o.a. Ortlieb, KASK, BBB, Shimano, Simson, SQlab, MIO etc etc. Kom snel langs en kijk u ogen uit!!