Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kkkkkkkoud!

De Basil Battery Cover is een sleeve voor de drageraccu van een elektrische fiets. Deze neopreen accuhoes zorgt voor thermische beveiliging en beschermt de accu van je fiets tegen kou. De accu wordt namelijk warm gehouden dankzij het materiaal van de accuhoes. Dit verbetert ook nog eens de prestaties van je fiets, want de warmte wordt door de hoes nog eens langer vastgehouden. Hij helpt daarnaast ook schokken en beschadigingen tegen te gaan. Met een dikte van 4,5 millimeter en een gewicht van slechts 95 gram kleedt de accuhoes mooi af. Dankzij een opening in de hoes kun je de accu probleemloos blijven bedienen. De speciale gaatjes in de sleeve laten je toe om te zien hoeveel de resterende accuduur is. Wil jij de accu van je e-bike beschermen tegen kou en bovendien de fietsprestaties verbeteren? Maak dan de keuze voor de Basil Battery Cover in een zwarte kleur. Wil je een accu cover, deze kun je hier bestellen http://www.tenveentweewielers.nl/category/3357851/fiets-accessoires of gewoon in een van onze winkels te halen.
Eigenschappen:

- De Basil Battery Cover is gemaakt van neopreen en biedt thermische beveiliging tegen kou, schokken en beschadigingen. - De accuhoes heeft een dikte van 4,5 millimeter.
- Dankzij speciale openingen in de hoes kun je de accuhoes probleemloos gebruiken en bekijken hoe de resterende batterijduur ervoor staat.
- De sleeve is geschikt voor de voor de Bosch Active en Performance Line drageraccu van een elektrische fiets.
- Perfect voor een E-bike.
- Voor alle merken verkrijgbaar.