Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over ons

Ten Veen Tweewielers sinds 1936!

Ten Veen Tweewielers met bedrijven in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega kent zijn oorsprong sinds 1936. “Opa” Klaas ten Veen en zijn broer Koop begonnen toen met de verkoop van fietsen. Later is het bedrijf door zijn zoon Kor en vrouw Jannie overgenomen. In 1987 kwam hun zoon Klaas in het bedrijf. In 1999 werd de fietsenwinkel van de familie Hoogma in Steenwijk aangekocht. In 2002, toen heette het bedrijf nog Firma Ten Veen, hebben Klaas en zijn vrouw Christien de bedrijven volledig overgenomen en de naam veranderd in Ten Veen Tweewielers. Na 17 jaar met twee filialen te hebben gewerkt werd het tijd om in 2016 het derde filiaal te openen, Ten Veen Tweewielers Wolvega. In 2022 hebben wij na 23 jaar, de Meppelerweg in Steenwijk verlaten om onze intrek te nemen in ons nieuwe pand op de Woldpoort te Steenwijk. In 2024 hebben wij na 88 jaar afscheid genomen van de Kruisstraat en zijn wij verhuisd naar ons nieuwe Experience Centre op de Weerdijk 4 te Oldemarkt, Meer dan 800m2 fietsplezier!

Ten Veen Tweewielers bestaat uit 3 specialistische teams in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega. Dit om u als klant enthousiast, blij en tevreden te maken én houden met uw tweewieler zodat wij u de eerste en later ook de tweede fiets kunnen en mogen verkopen.

Als officieel KOGA, Gazellle, Sparta, Batavus, MultiCycle, Merida, Cube, Cortina en Specialized dealer kunnen wij u een ruime keus aan fietsen bieden: van een elektrische fiets tot een hippe lifestyle fiets; van een sportieve racefiets of mountainbike tot een kinderfiets. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime collectie aan accessoires en onderdelen, inclusief sportieve fietskleding. Kom eens kijken!

Wie is waar?

Ten Veen Tweewielers Experience Centre Oldemarkt
Klaas
Dylan
Jarno
Tijmen
Femke

Ten Veen Tweewielers Steenwijk
Gerko
Erik
Marco
Christien

Ten Veen Tweewielers Wolvega
Durk
Andre
Lian
Patrick
Jorn
Thomas