Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over ons

Meer dan 80 jaar evaring!

Ten Veen 2wielers met bedrijven in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega kent zijn oorsprong van direct na de Tweede Wereldoorlog. “Opa” Klaas ten Veen en zijn broer Koop begonnen toen met de verkoop van fietsen. Later is het bedrijf door zijn zoon Kor en vrouw Jannie overgenomen. In 1987 kwam hun zoon Klaas in het bedrijf. In 1999 werd de fietsenwinkel van de familie Hoogma in Steenwijk aangekocht. In 2002, toen heette het bedrijf nog Firma Ten Veen, hebben Klaas en zijn vrouw Christien de bedrijven volledig overgenomen en de naam veranderd in Ten Veen 2wielers. Na 17 jaar met twee filialen te hebben gewerkt werd het tijd om in 2016 het derde filiaal te openen, Ten Veen 2wielers Wolvega. In 2022 hebben wij na 23 jaar, de Meppelerweg in Seenwijk verlaten om onze intrek te nemen in ons nieuwe pand op de Woldpoort te Steenwijk.

Nu bestaat Ten Veen 2wielers uit 3 specialistische teams in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega. Dit om u als klant enthousiast, blij en tevreden te maken én houden met uw tweewieler zodat wij u de eerste en later ook de tweede fiets kunnen en mogen verkopen.

Als officieel KOGA, Gazellle, Sparta, Batavus, MultiCycle, Merida, Cube, Cortina en Specialized dealer kunnen wij u een ruime keus aan fietsen bieden: van een elektrische fiets tot een hippe lifestyle fiets; van een sportieve racefiets of mountainbike tot een kinderfiets. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime collectie aan accessoires en onderdelen, inclusief sportieve fietskleding. Kom eens kijken!

Wie is waar?

Ten Veen 2wielers Oldemarkt
Klaas
Dylan
Jarno
Erik
Tijmen
Femke

Ten Veen 2wielers Steenwijk
Gerko
Jeroen
Marco
Christien

Ten Veen 2wielers Wolvega
Durk
Andre
Lian
Patrick