Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Lease a Bike

De voordelen van fietslease

Keuze uit veel fietsen en merken

Het grootste aanbod in de kop van Overijssel. Keuze uit alle type fietsen van meerdere merken bij onze filialen te Oldemarkt, Steenwijk of Wolvega

 

Lokaal dealer netwerk

Kies de fiets bij jou om de hoek.

Bij onze winkels kies je jouw leasefiets uit en je kunt er ook al het onderhoud laten verrichten.

Fiets overnemen

Tijdens de leaseperiode van 36 maanden geldt een vast laag maandtarief en slechts 7% bijtelling. Aan het einde van de contractduur kun je de fiets overnemen voor c.a. 20%.

All-in leaseprijs

Onbezorgd onderweg. Je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp.

 

Heb je een auto van de zaak? Dan is de leasefiets altijd interessant. Je bent altijd goedkoper uit dan kopen. Doordat je de fiets uit je brutosalaris betaalt, profiteer je maximaal van het bruto-netto voordeel. Je mag de fiets bovendien ook alleen privé gebruiken. Als je bijtelling betaalt voor je auto krijg je er voor de fiets een tweede bijtelling bij. Dit is slechts een paar euro per maand. Anders dan bij de auto kan een eventuele eigen bijdrage niet met de bijtelling worden verrekend. Het is niet mogelijk om een leasefiets enkel zakelijk te rijden. Je betaalt altijd bijtelling.

 

Wil je berekenen wat jij bespaart? klik dan hier voor de calculator en kijk wat je bespaart.

 


 


Voordelen zakelijke fiets lease voor werkgever

Fietsplan gewilde arbeidsvoorwaarde

1 op de 2 werknemers heeft interesse in een fiets van de zaak. De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! De leasefiets is zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR).

Kostenneutraal fietsplan

 

Door de fietsregeling als werkgever aan te bieden, profiteren werknemers van een fiscaal voordeel van minimaal 25% en kost het jou als werkgever niets. Door de besparing op de sociale lasten kan je al vaak kostenneutraal een bijdrage doen vanaf €20,- p/m per werknemer.

 

Financieel aantrekkelijk

 

Een fiets zakelijk leasen is 25% tot 80% goedkoper voor jouw werknemers dan privé kopen. Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten, datzelfde bedrag kan je herinvesteren in de maandelijkse leasekosten.

 

Ziekteverzuim verlagen

 

Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%. 70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder. 6 op de 10 rapporteert zich fitter te voelen.