Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Service

Service: Ruim 70 jaar ervaring!

Onze service-teams volgen regelmatig cursussen/opleidingen van onze leveranciers zodat zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn zij gespecialiseerd in het onderhoud van elektrische fietsen. Natuurlijk kunt u uw "gewone" fiets ook aanbieden voor alle reparaties. Wanneer u uw fiets brengt voor reparatie, en wij in het bezit zijn van uw telefoonnummer, krijgt u een telefoontje of WhatsApp berichtje wanneer uw fiets weer klaar staat. In veel gevallen is dat dezelfde dag nog!


Haal- en brengservice

Wilt u uw fiets laten repareren maar heeft u geen mogelijkheid om deze te brengen en/of te halen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen de fiets 's morgens of 's avonds bij u ophalen of terug brengen. We kunnen uw fiets in verschillende dorpen ophalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Fietssleutel kwijt?

Fietssleutels.nl verzorgt levering van nieuwe fietssleutels voor uw fiets, klik hier voor het bestellen van nieuwe vervangende fietssleutels.


Fietsmeting

​Bij aankoop van een nieuwe fiets kunnen wij u opmeten met het CycleFit programma zodat u ook goed op uw nieuwe fiets zit. Heeft u al een fiets, maar niet tevreden over de zithouding, kunt u ook een afspraak maken voor een fietsmeting. U bent van harte welkom in onze winkel in Wolvega.