Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Service

Service: 70 jaar ervaring!

Onze service-teams volgen regelmatig cursussen/opleidingen van onze leveranciers zodat zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn zij gespecialiseerd in het onderhoud van electrische fietsen. Bij aankoop van een nieuwe fiets bij een van onze filialen krijgt u een TEN VEEN PAS voor onderhoud/service aan uw nieuwe fiets. De eerste servicebeurt t.w.v. 45 euro is GRATIS en daarop volgende servicebeurten krijgt u als klant van Ten Veen 2wielers, op vertoon van uw TEN VEEN PAS, tegen een sterk gereduceerd tarief. Natuurlijk kunt u uw fiets ook aanbieden voor alle reparaties. Wanneer u uw fiets brengt voor reparatie, en wij in het bezit zijn van uw telefoonnummer, krijgt u een telefoontje of SMS wanneer uw fiets weer klaar staat. In veel gevallen is dat dezelfde dag nog!


Haal- en brengservice

Wilt u uw fiets laten repareren maar heeft u geen mogelijkheid om deze te brengen en/of te halen? Kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen de fiets 's morgens of 's avonds bij u ophalen of terug brengen. We kunnen uw fiets in verschillende dorpen ophalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Fietssleutel kwijt?

Fietssleutels.nl verzorgt levering van nieuwe fietssleutels voor uw fiets, klik hier voor het bestellen van nieuwe vervangende fietssleutels.


Fietsmeting

​Bij aankoop van een nieuwe fiets kunnen wij u opmeten met het CycleFit programma zodat u ook goed op uw nieuwe fiets zit. Heeft u al een fiets, maar niet tevreden over de zithouding, kunt u ook een afspraak maken voor een fietsmeting. U bent van harte welkom in onze winkel in Wolvega.